Wagner – Airless HEA ProTip Dyser

DKK346,00

Wagner – Airless HEA ProTip Dyser

Hos Sprøjtespartel.dk sælger og udlejer vi professionelle mobile sprøjtespartelanlæg fra Wagner.
Det kræver ikke erfaring at anvende en trailerløsning fra Sprøjtespartel.dk
Skab et godt arbejdsmiljø, der er ergonomisk korrekt for din krop, samt kan du lettere opretholde produktionsraten.

Størrelser:
411 – Art. no.: 554411
413 – Art. no.: 554413
417 – Art. no.: 554417
517 – Art. no.: 554517
519 – Art. no.: 554519
521 – Art. no.: 554521

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne eller andet.

Levering 7-14 dage.

Ryd

Skift sprog

Produktbeskrivelse:

Wagner – Airless HEA ProTip Dyser

HEA står for High Efficiency Airless, den helt nye dyse-teknologi der revolutionerer Airless sprøjtningen. Med HEA dyserne kan sprøjteanlæggets tryk reduceres betydeligt og sprøjtetågen er minimal.

Fordelene ved Airless HEA ProTip Dyser:

  • Mindre sprøjtetåge: Det lavere sprøjtetryk medfører en reduktion af sprøjtetågen med op til 55% og kontrolleret materialeforbrug. Ud over materialebesparelsen reduceres behovet for afdækning, især ved indendørs projekter. Teknologien er mere miljøvenlig og skåner øjne og lunger.
  • Maksimal kontrol: Den bløde sprøjtestråle sørger for bedre dækkeevne ved overlappende baner og forhindrer skarpe kanter. Så det er ikke nødvendigt at efterrulle overfladen. Det giver en enkel og let håndterbar teknik med “garanti for succes” også for uøvede brugere.
  • Lang levetid: På grund af det robuste dysedesign i hårdmetal og det lave sprøjtetryk slides dysen mindre. Derfor kan HEA dyser bruges meget længere end standard Airless dyser. Levetiden på selve sprøjte- anlægget øges ligeledes: Det lavere sprøjtetryk slider mindre på systemet og dets komponenter.
  • Overfladekvalitet: High Efficiency Airless sørger for en homogen og ensartet lagopbygning på alle overflader og giver derfor en forbedret overfladekvalitet sammen- lignet med almindelig påføring med pensel og rulle.
  • Arbejd uden at blive træt: Lavtrykssprøjtning giver mindre rekyl fra pistolen og giver derfor mere behageligt og mindre trættende arbejde.

 

Se med:

Du kan se mere omkring vores løsninger på Youtube – Sprøjtespartel.dk
Med vores mobile sprøjtespartelløsning er det altid nemt og hurtigt at sprøjtespartle. Uanset om det er ét rum, et helt hus, en trappeopgang eller en taglejlighed på 10 etage.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,