Rengøring af trailer og spartelanlæg

Det er et krav at der tilkøbes en rengøring af sparteltrailer og sprøjtespartel anlægget, inklusiv tømning og bortskaffelse af resterende spartelmasse i spartelkarret.

Dette er for at sikre dig et 100% klargjort anlæg. Vi tjekker for fejl og mangler, samt testkører anlægget med spartelmasse efter alle udlejninger. Herefter tømmes karret for spartelmasse, og pumpesystemet samt filter rengøres med vand. Traileren rengøres ligeledes visuelt inde og udvendigt.

Obligatorisk rengøring

Vi tester at anlægget fungerer som det skal (anlægget skal returneres med spartelmasse i til testen, dog max. 30L), herefter tømmer vi karret for spartelmasse. Efterfølgende køres hele sprøjtespartel anlægget igennem med rent vand og filtre renses. Du skal selv rengøre og rulle slangen pænt op, hvorefter hele traileren skal rengøres ind- og udvendigt.
Kr. 499,- ekskl. moms

Udvidet rengøring

Du afleverer traileren retur og vi varetager test, tømning af karret, samt højtryksrenser traileren ind- og udvendigt. Vælg denne udvidet rengøring, hvis I ikke gider at risikere ekstra regninger på mangelfuld rengøring. OBS! Der må ikke efterlades affald inde i traileren.
Kr. 699,- ekskl. moms

Strammer økonomien? 

Vi har mange erfaringer og idéer til forretningsudvikling for alle typer malervirksomheder.

Bl.a kan vi hjælpe med at finansiere dine aktiver ved en sale and lease back løsning – dette frigiver øjeblikkeligt kapital som du kan bruge til at vækste eller stabilisere din økonomi. Vi samarbejder med de stærkeste leasingselskaber i Danmark!

 

Hos os får du også kompetent rådgivning til at nytænke Jeres arbejdsgange på projekterne, brug af moderne udstyr til at booste medarbejdernes performance og adgang til billig og fleksibel service på malersprøjter.

Udfyld formularen herunder eller kontakt os på + 45 70 70 70 89