Rengøring af trailer og spartelanlæg

Det er et krav at der tilkøbes en rengøring af sparteltrailer og sprøjtespartel anlægget, inklusiv tømning og bortskaffelse af resterende spartelmasse i spartelkarret.

Dette er for at sikre dig et 100% klargjort anlæg. Vi tjekker for fejl og mangler, samt testkører anlægget med spartelmasse efter alle udlejninger. Herefter tømmes karret for spartelmasse, og pumpesystemet samt filter rengøres med vand. Traileren rengøres ligeledes visuelt inde og udvendigt.

Obligatorisk rengøring

Du afleverer traileren retur og vi varetager test, tømning af karret, samt højtryksrenser traileren ind- og udvendigt. OBS! Der må ikke efterlades affald inde i traileren.
Kr. 699,- ekskl. moms

Strammer økonomien? 

Vi har mange erfaringer og idéer til forretningsudvikling for alle typer malervirksomheder.

Bl.a kan vi hjælpe med at finansiere dine aktiver ved en sale and lease back løsning – dette frigiver øjeblikkeligt kapital som du kan bruge til at vækste eller stabilisere din økonomi. Vi samarbejder med de stærkeste leasingselskaber i Danmark!

 

Hos os får du også kompetent rådgivning til at nytænke Jeres arbejdsgange på projekterne, brug af moderne udstyr til at booste medarbejdernes performance og adgang til billig og fleksibel service på malersprøjter.

Udfyld formularen herunder eller kontakt os på + 45 70 70 70 89

[wpforms id=”405″]