KONCEPT OG REFERENCER

Vi udlejer mobile sprøjtespartelanlæg - til privat og erhverv.

Planen var at det skulle være hurtigere og simplere at sprøjtespartle!

Og det synes vi bestemt er lykkedes med opbygningen af Sprøjtespartel.dk´s mobile sparteltrailer:

Sparteltraileren er en almindelig udlejnings trailer med påløbsbremse, som man kender fra IKEA, Bauhaus etc. Den er dog bygget 40 cm højere, så man har en behagelig arbejdshøjde på 190 cm. indeni. Den har en totalvægt på 750 kg., så alle må trække traileren uanset alder og køretøj.

Spartelanlægget som er monteret i sparteltraileren, er Wagners kraftigste på markedet. Det er det hydrauliske sprøjtespartelanlæg, HC 970 E som kan yde op til 10 ltr. spartelmasse i minuttet og HC 970 G som kan yde op til 12 ltr. spartelmasse i minuttet. 

Vi har gjort betjeningen af sprøjtespartelanlægget fra Wagner, så nem som overhovedet muligt. Der er opsat en grafik i sparteltraileren med en udførlig vejledning i hvordan man betjener og påfylder sprøjtespartelanlægget.

Derudover udlejes sprøjtespartelanlægget altid 100% klargjort og med spartelmasse kørt igennem systemet samt den 45 meter lange slange. Dette er for at man nemt skal kunne opstarte spartelanlægget, og fordi at spartelanlægget og slangen i sig selv indeholder 15 liter spartelmasse.

Sprøjteslangen er en 45 meter lang specialtrykt slange, som er monteret på en tromle i sparteltraileren. Den kan nå de fleste huse fra en fortovskant og kan arbejde i op til 5 sals højde. Den letter derfor arbejdsmiljøet i det daglige malerarbejde, da man ikke skal løfte rundt på et 100 kg. tungt sprøjtespartelanlæg på arbejdspladsen og spartelmassen kan ligeledes holdes nede i traileren, så der heller ikke er noget slid og slæbearbejde her.

Kvaliteten omkring vores koncept med Sprøjtespartel.dk er også i top. Vores sprøjtespartelanlæg bliver kontolleret, smurt og vedligeholdt efter alle udlejninger.

Sprøjtespartel.dk gør alt hvad vi kan for at levere et 100% i orden sprøjtespartelanlæg samt sparteltrailer, så I kan undgå driftstop og arbejde effektivt og trygt med Sprøjtespartel.dk i ryggen.

God arbejdslyst!

 

Referencer

Det er ikke kun os som er begejstrede over muligheden for at bruge et sprøjtespartelanlæg. Både Malerforbundet og Danske Malermestre skriver pæne ting om vores tiltag.

Book sprøjtespartelanlægget når det passer dig.