Skift sprog

Bestilling 

https://sproejtespartel.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er ekskl. moms.

Når du handler med https://sproejtespartel.dk indgås aftaler på dansk.

Betaling 

https://sproejtespartel.dk kan der betales med:

  • Dankort / Visa-Dankort
  • MobilePay
  • eDankort
  • Masercard
  • Visa
  • Visa Electron

Der tages ikke gebyr ved betaling på https://sproejtespartel.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra https://sproejtespartel.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt og Levering 

Vi leverer din pakke inden for det oplyste på selve varens informationsside.

Vi leverer din pakke til et GLS afhentningssted, eller ved GLS – Omdeling til erhverv, som du vælger ved kassen.

Du kan også afhente din varer hos os på Silovaj 32C i Karlslunde.

Vi leverer til hele Danmark.

Rabat og Kampagner 

Ved kampagner er rabatten altid gældende på vejledende udsalgspris og der gives ikke yderligere rabat på i forvejen nedsatte varer.

Fortrydelsesret 

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på https://sproejtespartel.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortydelse/reklamation.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Hvis det drejer sig om sko, så skal æsken være i samme stand som da du modtog varen, eller så vidt muligt. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Sprøjtespartel.dk ApS

Silovej 32C

2690 Karlslunde

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Vi anbefaler at du sender pakken retur med track and trace så begge parter ved at pakken er nået frem til rette modtager.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret 

Når du handler på https://sproejtespartel.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Sprøjtespartel.dk ApS

Silovej 32C

2690 Karlslunde

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Prisstigninger

Hos Sprøjtespartel.dk forbeholder vi os retten til at foretage prisstigninger en gang årligt.

Vi tager udgangspunkt i nettoprisindekset fra December 2019, dog minimum 2%